ty

Tule ryhmähaastatteluun ja saat kaksi elokuvalippua!

 • PelitutkijaPelitutkija
  Jäsen
  Post count: 0
  #169 |

  Helsingin yliopiston sosiologian laitoksen tutkijat järjestävät Helsingissä ryhmähaastatteluja, joilla selvitetään säännöllisesti rahapelejä pelaavien näkemyksiä ja mielikuvia pelaamisesta. Tutkimus on osa laajempaa Suomen Akatemian rahoittamaa kansainvälistä tutkimushanketta.

  Haastattelut järjestetään lokakuussa Helsingin keskustassa Sosiologian laitoksen tiloissa (Unioninkatu 35). Reilun tunnin kestävässä haastattelutilanteessa katsellaan kohtauksia elokuvista ja keskustellaan rahapelaamiseen liittyvistä teemoista näiden elokuvanäytteiden ja kevyen kysymysrungon pohjalta.

  Kiitokseksi osallistumisesta saat kaksi Finnkinon elokuvalippua. Tarjoamme osallistujille myös kahvia ja pientä naposteltavaa.

  Pyydämme kiinnostuneita täyttämään ilmoittautumislomakkeen alla olevan linkin kautta tai ottamaan sähköpostitse yhteyttä tutkijoihin. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan muutamasta mahdollisesta vaihtoehdosta.

  Ilmoittautuminen osoitteessa:
  https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/16338/lomake.html

  Voitte halutessanne myös varata omalle peliporukallenne (4-8 henkilöä) ”yksityishaastattelun” sopimalla asiasta sähköpostitse tutkijoiden kanssa.

  Lisätietoja:
  Maija Majamäki, maija.majamaki@helsinki.fi, p. (09) 191 24 753
  Virve Pöysti, virve.poysti@helsinki.fi, p. (09) 191 23 895

  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
 • KingisKingis
  Jäsen
  Post count: 38
  #686 |

  Siitä sitten vaan kaikki kynnelle kykenevät ja lähistöllä asustelevat testeihin mukaan, kun kerran leffalippuakin on luvassa. 🙂

  Nimimerkki Pelitutkija saa mielellään laittaa foorumille jonkinlaista yhteenvetoa tutkimustuloksista, kun jotain raportoitavaa on valmiina 😀

  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.

Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.