ty

Tanssii Tähtien Kanssa 2010

 • JuuseriJuuseri
  Participant
  Post count: 113
  #261 |

  Vuoden 2010 Tanssii Tähtien Kanssa -tanssikilpailu alkaa 19.9, joten nyt on sitten aika jo spekuloida voittajaa.

  Kuten asiaan kuuluu, niin tanssikisasta voi lyödä vetoa Unibetin vedonlyönnissä. Kun pöytään lyö rahapanoksen, niin ei sitten tarvitse jälkiviisasteella. 😀

  Tanssii Tähtien Kanssa 2010 -kilpailusta voi pelata tällä hetkellä voittajavetoa seuraavin kertoimin:

  Satu Silvo & Sami Helenius 4,50
  Antti Tuisku & Anna-Liisa Bergström 5,00
  Laura Voutilainen & Marko Keränen 5,00
  Jukka Rasila & Saana Akiola 5,50
  Maria Jungner & Aleksi Seppänen 6,00
  Joona Puhakka & Sanni Siurua 7,00
  Juha Veijonen & Sanna Hirvaskari 10,00
  Nasima Razmyar & Jani Rasimus 10,00
  Anna Perho & Janne Talasma 12,00
  Jethro Rostedt & Susa Matson 20,00

  Tähän ketjuun sitten foorumin kaikki Tanssii Tähtien Kanssa -keskustelu (ei muita ketjuja aiheesta, kiitos).

  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
  • Aihetta muokattiin 2 vuotta, 7 kuukautta sitten  webpals toimesta.
 • Jukkis82Jukkis82
  Jäsen
  Post count: 4
  #1020 |

  Jethro tuo voiton Turkuun puhumalla muut suohon. Rahat peliin Jethrolle!

 • PeliPekkaPeliPekka
  Jäsen
  Post count: 18
  #1021 |

  Satu Silvoa veisin kyllä tanssilattialle minäkin. Jos osaisin tanssia. Jos en ois näin ruma 😀

  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
 • MinniMinni
  Jäsen
  Post count: 17
  #1022 |

  Tänään tuo Tanssii Tähtien Kanssa 2010 alkaa. Juontamassa Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Marco Bjurström ei enää kisaa juonna, sillä hän on tuomaroimassa Dance Suomi -ohjelmaa, joka muuten aika ikävästi tulee samaan aikaan tanssitähtien kanssa.

 • MinniMinni
  Jäsen
  Post count: 17
  #1023 |

  Nyt on ensimmäiset kisatanssit tanssittu ja oikein mukavaa tv-viihdettä oli, jälleen kerran. Tansseina valssi ja cha-cha.

  Päälimmäisenä jäi mieleen, että Anna Perho ei osannut tanssia kyllä yhtään ja Laura Voutilainen vähän liiankin hyvin. Ihan kaikki eivät siis samalta linjalta kisaan lähteneet.

  Jehtrolla kävi haastattelutilanteessa vähän hassusti, kun valssin jälkään miehen maha roikkui ulkona paidan sisästä. Tanssi kaiken kaikkiaan sujui moottorisuulta yllättävänkin hyvin ottaen huomioon alhaisen lähtötason.

  Muita hyviä suorituksia nähtiin Maria Jungerilta ja Antti Tuiskulta.

 • JuuseriJuuseri
  Participant
  Post count: 113
  #1024 |

  Tässä kisan päivittyneet Unibet kertoimet. Minnin analyysi piti aika hyvin kutinsa onnistujista. Oletko kenties itse tanssin harrastaja? 🙂

  Antti Tuisku & Anna-Liisa Bergström 2,50
  Laura Voutilainen & Marko Keränen 3,25
  Satu Silvo & Sami Helenius 6,00
  Maria Jungner & Aleksi Seppänen 6,50
  Joona Puhakka & Sanni Siurua 8,00
  Jukka Rasila & Saana Akiola 10,00
  Nasima Razmyar & Jani Rasimus 10,00
  Juha Veijonen & Sanna Hirvaskari 15,00
  Jethro Rostedt & Susa Matson 15,00
  Anna Perho & Janne Talasma 25,00

  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
  • 2 vuotta, 7 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta  webpals.
 • MinniMinni
  Jäsen
  Post count: 17
  #1025 |

  Juu, tanssin vakioita ja lattareita E-luokassa, joten harrastuksenkin puolesta tulee Tanssii Tähtien Kanssa kilpailua katsottua. Sunnuntaisin onkin meillä kovaa kanavasurffausta, kun yrittämme katsoa yhtää aikaa tulevia tanssiohjelmia (toinen siis se Dance).

  Tanssitähdissä oli viime kerralla aiheena iloinen tanssi Jive sekä hieman tosikkomaisempi Tango. Joten jos osa katsojista ihmetteli, että miksi osa tanssijoita oli kuin onnensa kukkuloissa ja toinen osa kuin maansa myyneitä, niin syy on osittain arvan tuomassa tanssimuodossa.

  Laura Voutilainen oli tapansa mukaan todella hyvä. Hän tuntui juuttuneen tangon jäyhään maailmaan vähän liiankin syvälle, sillä Laura kertoi olleensa surumielinen koko viikon.

  Jehtrosta on tullut oma suosikkini. Isokokoinen mies tanssi Jiven minun mielestäni todella hyvin: esiintymispuoli on kunnossa ja rytmitajuakin löytyy. Jethron ainoa ongelma on paino, sillä tuon kokoisena on aika hankala hyppelehtiä erityisesti lattarisävelten tahtiin.

  Jukka Rasila on ottanut tanssiharrastuksen tosissaan ja se näkyi nyt myös tuomaripisteissä. Jukka saisi vain unohtaa hetkeksi koomikonroolinsa ja yrittää löytää vähän tyylikkäämpiä kasvonilmeitä.

  Nasima Razmyar ei nyt ihan mielestäni yltänyt samalla tasolle kuin viime viikolla. Nasima näytti tanssilattialla lähinnä pelokkaalta ja kaikki askeleetkaan eivät ihan osuneet nappiin.

  Antti Tuiskun esitys oli mielestäni parempi kuin viime viikolla. Antissa on potentiaalia todella hyväksi tanssijaksi. Antin ongelma oli hartiat, joita hän taisi vetää liikaa korviin, jonka takia tanssiasento hieman kärsi.

  Jamitus-Juha-lisänimen saanut Juha Veijonenkin paransi otteitaan huomattavasti. Jive taittui Juhalta huomattavasit paremmin kuin viime viikon valssi.

  Satu Silvon esitys oli hetkittäin ihan kivaa katseltavaa ja teinityttö-look istui hyvin ikinuorelle Sadulle.

  Valitettavasti Anna Perho ei vieläkään oikein löytänyt itseään tanssilattialta. Tanssi meni paremmin kuin viime viikolla mutta se johtui mielestäni lähinnä siitä, että hänen parinsa Janne Taalasmaan kokemus piti heidän paritanssinsa koossa.

 • LimeDuoLimeDuo
  Jäsen
  Post count: 27
  #1026 |

  Katsoin tänään vain vilaukselta tansseja (tanssii tähtien kanssa)! EN JAKSA niitä enää tuijottaa, KOSKA KAIKKI osaavat tanssia, siinä ei ole ENÄÄ MITÄÄN HOHTOA!!!! Televesioita muutenkin vähän katsoovana,,,,, aviomieheni pitäisi päästä treenaamaan, joka ei osaa tanssia kun valsssia…jollakin lailla. HALUAN ettäJORMA ottaa hänet ohjaksiinsa, niin että voin tanssia mieheni kanssa OIKEIN KUNNOLLA TAIVUTTAEN sambat & runpat!!! TYKKÄÄN tanssia, meillö se ei vain onnistu!! Olen 58v liikuntaa harrastava. tanssi enää PUUTTUU, AUTTAKAA!!! Se on muuten niin IHANAA!! kohta 40v yhteistä taivalta, ihanan miehen rinnalla!!! Jorma auta meitä!!!

 • MinniMinni
  Jäsen
  Post count: 17
  #1027 |

  Jos tanssiharrastus kiinnostaa, niin silloin kannattaa hakeutua paikalliseen tanssiseuraan. Lavatanssikursseja järjestetään paljon tanssiseuroissa. Eikä kilpatanssikaan ole poisluettu vanhemmalla iällä. Vanhimmassa senioriluokassa tanssivat yli 55-vuotiaat omiin luokkiinsa jaettuina. Eli siis aloittelijakin pääsee kyllä mukaan.

  Antti Tuiskun Quickstep oli tämän viikon upein esitys ja ansaitsi ehdottomasti 10 pistettä. Tanssiasento on Antilla korjaantunut paljon pienessä ajassa.

  Maria Jungnerin tipauttaminen oli pienimuotoinen skandaali. Jethro olisi Marian sijaan saanut lähteä kotiin mauttoman Ritari Ässä -esityksen jälkeen. Se ei ollut paso doblea ollenkaan.

Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.